20 let

IZKUŠENJ KOT SVETOVALEC

1.500 oseb

JE BILO NA MOJIH SEMINARJIH

5 knjig

O SAMORAZVOJU

200 člankov

OBJAVLJENIH V RAZLIČNIH REVIJAH

Kako sem postal

MENTOR ZA ŽIVLJENJE

Pravzaprav sem najprej končal matematiko.

Užival sem v 'trenju matematičnih orehov' in še danes inštruiram matematiko.

Z veseljem in z uspehom.

Približno istočasno s študijem matematike sem se izšolal še za učitelja transcendentalne meditacije (TM) na evropski univerzi MERU na Nizozemskem.

Sodeloval sem z ljudskimi univerzami po Sloveniji in meditacije naučil več kot 500 ljudi.

Konec 80 let sem s somišljeniki ustanovil prvo večjo duhovno šolo v Sloveniji – duhovno univerzo in leta 2000 še prvi program za razvoj čustvene inteligence, ki je prejel priznanje Andragoškega centra Slovenije.

V tem obdobju sem se izpopolnil kot regresoterapevt in hipnoterapevt.

Na teh področjih sem delal več kot 20 let.

PREOBRAT

ŽIVLJENJSKA SPREMEMBA

Kot učitelj meditacije sem razvil dober občutek za posameznika in za skupino, ter postal spreten v vodenju meditacije. Moji tečajniki so dosegali globoko sproščenost.

Kljub dolgoletnemu pedagoškemu delu na področju osebnega in duhovnega zorenja, ter meditacijam in treningu, ki sem jih izvajal, mi je nekaj manjkalo.

Leta 2010 sem sprejel odločitve glede svojega osebnega in profesionalnega življenja. To je vključevalo selitev v drug kraj, ločitev, spremembo delovnega okolja ter temeljito prevetritev in nadgradnjo mojih načinov dela.

Moja resnica je bila ...

... nisem poslušal svojih pristnih potreb in vrednot.

Živel sem v zanikanju samega sebe.

Šele ko sem stopil iz vloge žrtve in rešitelja ter sprejel svojo realnost, so se mi stvari začele odvijati v pravo smer.

Osebno sem šel skozi veliko transformacijo in se zelo spremenil.

Postal sem odločnejši in bolj neposreden. Celo moj glas je postal močnejši.

Nehal sem se bati svoje realnosti.

Hkrati sem začenjal opažati realnost drugih ljudi.

Sebe in druge sem začenjal videti onstran mask in vlog.

Postal sem bolj sproščen in zadovoljen. Predvsem pa sem postal bolj resničen.

Dobra novica za vas je,

da ne potrebujete 10 let, da postanete zvesti sebi.

Sem odličen mentor za osebno transformacijo in vam omogočim uvid v probleme, odnose, kje se je 'zataknilo' in kako lahko sprostite blokade ter svoje potenciale.

Zelo dober sem v prepoznavanju vaših nezavednih sporočil, zato si lahko hitro sestavim celovito sliko o situaciji, v kateri se počutite ujete.

Sem praktik in vam takoj pokažem, kaj lahko spremenite.

Pripeljem vas do virov moči, to je do tistih vaših občutkov in stališč, ki vas podpirajo in v katerih začutite gotovost vase.

Če iščete preverjenega mentorja za življenje

z dolgoletnimi izkušnjami in vsestranskim znanjem,

potem sem pravi za vas ...

Sem strokovnjak v razbiranju mikroizrazov - nivo eksperta (Paul Ekman Group) in certificirani učitelj transcendentalne meditacije (TM) in globinske meditacije (GM) ter certificirani svetovalec za osebno rast in duhovni razvoj (Zavod CDK).

V okviru Centra za poklicno izobraževanje sem sodeloval kot soavtor programov Menedžment stresa in metode sproščanja in Čustvena inteligenca in osebni razvoj. Oba se poučuje na višjih šolah po Sloveniji.

Imam široko razgledanost in uspešno obvladam prakse na področjih kot so hipnoza in hipnoterapije (D. Elman, M. Erickson), regresija v pretekla življenja (M. Newton), celilni dotik, nevrolingvistično programiranje (NLP), psihosinteza (R. Assagioli), EFT – Emotional Freedom Techniques, ...

Sem naravni hiperempat, to je socialno senzibilna osebnost z visokim kvocientom EQ. Imam visoko sposobnost zaznavanja čustvenih stanj, razbiranja misli in namenov, spontano vživljanje v drugega in ugotavljanje profilov.

Pa še moje zadnje objavljene knjig:

Pomlad duše

Vodnik za duhovni razvoj vsebuje program vaj za delo na sebi za leto in pol. Ko ga boste vzeli v roke, bo našel mesto v vašem srcu in vas spremljal iz dneva v dan. Vabil vas bo k razvijanju vaših skritih moči in vrlin! — 2005, razprodana

Telesna inteligenca

Vzpostavljanje ravnovesja z zdravo telesno držo, vitalizacijo biopotenciala, pravilnim dihanjem, fizično aktivnostjo, zdravo prehrano, avtohipnozo in meditacijo, z energijskim sproščanjem čustvenih blokad ... in z obilico praktičnih napotkov. — 2008, še na voljo v knjigarna

In še moja najnovejša knjiga izdana 2017:

OBTIČALI V ŽIVLJENJU?

Stopite naprej in začnite živeti

Priročnik, ko obtičimo v življenju in se znajdemo pred odločitvijo za spremembo.

Želite še več o meni?

Poglejte, v katerih medijih sem nastopil zadnja leta.

POVABILO

Na delavnicah, ki jih vodim, svojim tečajnikom povem:

"Če je meni uspelo, zakaj ne bi uspelo tudi vam?"

Če se leta in leta držite pravil in načel, sledite rutinam in navadam, trenirate in delate vse, da bi bili boljši in uspešnejši, vendar nimate pravih rezultatov ...

Potem je čas, da naredite nekaj drugače.

Pri tem vam lahko pomagam.

Dovolj o meni. Sedaj ste na vrsti vi.

Pokličite me, pozanimajte se, rezervirajte svoj termin.

Najprej pa preverite,

zakaj se vam bo delo z mano obrestovalo.